Nextcloud

Bescherm je gegevens

Het veilige productiviteitsplatform waar jij in controle blijft.


Nextcloud Files
Organisatiebreed synchroniseren en delen van bestanden

Nextcloud Files biedt een bestandstoegang- en synchronisatieplatform met krachtige samenwerkingsmogelijkheden en interfaces voor desktop, mobiel en web.

Lees verder →


Nextcloud Talk
Bellen, chatten en online vergaderen

Nextcloud Talk levert privé audio/videoconferencing en tekstchat via browser en mobiele interfaces met geïntegreerd schermdeling en SIP-integratie.

Lees verder →


Nextcloud Groupware
Kalender, Contacten en E-mail

Nextcloud Groupware integreert kalender, contacten, e-mail en andere productiviteitsfeatures om teams te helpen hun werk snellen, makkelijker en op hun eigen manier te doen.

Lees verder →

Samenwerken stimuleren

De populairste samenwerkingsoplossing voor tientallen miljoenen gebruikers bij duizenden organisaties over de hele wereld

Case studies en white papers →
White papers, case studies, datasheets en analyses geven een diepgaand inzicht in wat Nextcloud te bieden heeft.

Waarom Nextcloud?

Beheers Productiviteit Community
Bescherm, beheers en monitor de data en communicatie van je gehele organisatie. Garandeer te voldoen aan business en wettelijke eisen. Hou je data op veilige servers waar jij de baas bent, altijd. Niets lekt naar buiten, zelf geen metadata. Maak productiviteit mogelijk op elke plek, zowel op kantoor als onderweg, om te delen, samen te werken en te communiceren over de grenzen van de organisatie heen. Nextcloud biedt transparante toegang tot gegevens op elke locatie. Geniet van constante verbeteringen vanuit een bloeiend en transparant, volledige opensource community ontwikkelmodel, vrij van verdor lock-ins of paywalls. Geniet van de voordelen van flexibele ondersteuning wanneer u die nodig hebt.
Nextcloud
voor thuis →
Nextcloud
voor zzp’ers →
Nextcloud
voor MKB →

Compliant volgens ontwerp

HIPAA, GDPR and meer

Nextcloud-producten zijn met ontworpen met compliance in gedachten en heeft uitgebreide mogelijkheden voor handhaving van het gegevensbeleid, encryptie, gebruikersbeheer en auditing.

Lees verder

Gezondheidszorg en HIPAA GDPR Compliance Kit
Auditing capabilities File Access Control
Neem contact op met experts
Mobiele apparaten
iOS, Android en meer

Nextcloud is niet alleen via een webbrowser te gebruiken. Haal het maximale uit je smartphone of tablet met speciale Nextcloud-apps.